De ce vin la pahar?

Pentru a satisface un consumator din ce in ce mai pregatit acordandui posibilitatea de degustare fara obstacole (ex. cumpararea sticlei intregi), multumita unui sistem flexibil si inovativ care permite consumatorului sa selectioneze etichetele dorite, cantitatile preferate si, de asemenea, raspunzand nevoilor managerului restaurantului, care poate oferi o selectie larga de etichete evitand risipa.

Culoarea, Gustul si Corpul fac fiecare vin unic si inimitabil.

enomatic® permite servirea vinului direct din sticla, in pahar, prin introducerea unui gaz alimentar care poate mentine intacte caracteristicle organoleptice de-a lungul a mai multe saptamani dupa deschiderea sticlei.

Avantaje pentru managerii de locatie

Vanzare vin

Cresterea vanzarilor de vin

Eliminarea pierderilor

Eliminarea pierderilor ca rezultat al oxidarii

Cresterea profitului

Cresterea profitului

Recuperarea rapida a investitiei

Avantaje pentru clienti

Libertate nelimitata de degustare

Platesti exact ceea ce degusti