Enomatic® – Sistem Pentru Degustarea Si Servirea Vinurilor

Bine ati venit in lumea Enomatic® Cel Mai Performant Sistem Pentru Degustarea Si Servirea Vin®urilor la pahar acum si in Romania

Imaginati-va cum ar fi daca ati putea sa gustati orice sortiment de vin aflat intr-un bar, enoteca, restaurant, hypermarket sau alte localuri de specialitate. Imaginati-va cum ar fi daca ati putea alege un vin pe care sa-l cumparati nu pentru ca eticheta acestuia este mai deosebita sau pentru ca cineva v-a spus despre el, ci pentru ca ati gustat si v-a placut.

Asta este ceea ce noi ne-am imaginat pentru voi. Dupa ani de cercetare si munca am dezvoltat o solutie care a transformat imaginatia noastra in realitate: Enomatic® Sisteme De Servire A Vinurilor.

De ce sa aleg Enomatic?

Enomatic a fost prima societate care a industrializat o amplă gamă de distribuitoare de vin la pahar, concepute, proiectate și produse in Italia, pentru a garanta utilizatorilor o maxima siguranta, fiabilitate si performanta.

Toate sistemele sunt supuse la teste riguroase de catre organe de control calificate si certificate pentru a verifica siguranța din punct de vedere electric dar si din punct de vedere alimentar a aparatelor, conform normelor internationale de referinta.In faza de productie sistemele enomatic sunt verificate zilnic de perssonal autorizat care sunt autorizati sa certifice si care efectueaza si controale periodice in timpul vizitelor inopinate.

Produsele enomatic se diferentiaza prin cel mai inalt sistem inovativ, rezultatul unui constant si neincetat efort pentru cercetare si dezvoltare, care a ajutat la inregistrarea a numeroase brevete internationale.Va prezentam 10 motive pentru alegerea unui sistem de servire si degustare Enomatic.

Desi in lumea vinului se spune ca nu mai e nimic de descoperit iata ca, Enomatic demonstreaza contrariul.

  • cea mai eficace metoda de dublare si chiar de triplare a vanzarilor la vinurile de calitate pentru restaurante, hoteluri, vinoteci, magazine specializate.
  • igiena garantata 100%
  • cantitate de o precizie absoluta
  • manipulare extrem de simpla
  • satisfactia clientului : garantata
  • fiecare fel de mancare poate fi acum asezonat cu vinul lui
  • fiecare sticla destupata, garantata 30 de zile
  • eliminarea riscurilor pentru restaurante
  • mentinerea temperaturii adaptate vinurilor (albe sau rosii)
  • calitate, eleganta, stil = satisfacerea clientului

Buna ziua si bine ati venit. Ca intreprinzator sunt mândru de ceea ce a facut enomatic in acesti ani, dar in special suntem fericiti de ceea ce facem si vom face pentru a inventa, a crea valori si a satisface tot mai mult clientii nostri. Din totdeauna, acesta a fost si este spiritul care insufleteste enomatic.

Dacă noi suntem, “o multinationala de buzunar”, este multumita zecilor de mii de clienti din toata lumea care ne-au onorat si ne onoreaza continuu, alegand utilizarea aparatelor noastre.

Datorita acestei increderi acordate, orgoliul nostru ne-a obligat, inca o data, la o inovare pentru enomatic,  inovare care a schimbat logica si paradigmele unui bussines:  inoveaza si se diferentiaza, demonstrand diferenta fata de celelalte aparate, diferenta care este profunda si castigatoare.

Este o senzatie emotionanta pe care am probato cu multi ani in urma, cand am fost primul care a crezut in potentialul acestei afaceri.In acea perioada eram necunoscuti si am fondat enomatic cu tot scepticismul multora care-mi spuneau: “esti un vizionar si vei da faliment imediat”.

Inca o data, enomatic, priveste catre viitor, catre o renastere bogata in provocari care ne vor obliga, de dificultati pe care va trebui sa le depasim, dar si catre un viitor bogat in oportunitati de care vom beneficia multumita ideilor inovatoare si revolutionare, de care sunt pline inimile si mintile noastre, dar cel mai mult laboratoarele noastre de cercetare.

Tuturor celor care vor dori sa participe la impartirea acestor valori le urez un calduros:“Bun venit la noua renastere ENOMATIC”.